Ontmoet Edwin, operator bij Kraft Heinz | Werken bij Kraft Heinz in Elst? Vacature operator en storingsmonteur!

Operator TK 3

“Sinds september 2016 werk ik als operator bij Kraft Heinz in Elst. Ik wist hiervoor helemaal niet wat er allemaal bij komt kijken om een fles ketchup zo in de winkel te krijgen zoals we hem allemaal kennen. Ik werk als operator aan productielijn “TK 3” (tomatenketchuplijn 3) en zorg er samen met mijn collega’s voor dat er van maandag tot en met vrijdag dag en nacht Heinz ketchup wordt gemaakt.

Ik werk in een prettig team. We gaan goed met elkaar om en helpen elkaar als het nodig is.

Focus op hoge output
Op sommige dagen zijn we continu aan het in- en bijstellen. Soms loopt de machine niet helemaal naar wens. Dan ben je steeds bezig om bepaalde onderdelen te finetunen. Het liefst doe ik de hele dag zo min mogelijk qua in- en afstellen. Dat betekent namelijk dat de machine goed werkt en er hoge output is. Hoge output is voor een bedrijf als Kraft Heinz belangrijk. Door de voortdurende vraag van miljoenen mensen uit 72 landen hebben we een groot probleem als de productielijn ook maar even stilstaat. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de productielijn zoveel mogelijk Heinz ketchup produceert.

Trots ben ik als ik in het buitenland door een supermarkt loop en een fles ketchup zie staan met "TK3" erop. Dan kan ik met trots zeggen: “die is van mijn productielijn af komen rollen.”