Ontmoet Jeppe, Procestechnoloog bij Kraft Heinz | Werken bij Kraft Heinz in Elst? Vacature operator en storingsmonteur!

"Het leuke is dat er geen typische werkdag is."

‘’Ik ben Jeppe, in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Applied Science en sindsdien werkzaam als procestechnoloog op de fabriek in Elst. In mijn rol als procestechnoloog houd ik mij met name bezig met alles wat komt kijken bij het efficiënt omzetten van grondstoffen in gewenste producten, in ons geval overheerlijke sauzen. 

Ik ben verantwoordelijk voor het functioneren van verschillende processen, van het uitvoeren van onderzoek naar productkwaliteit tot het ontwerpen en optimaliseren van procesinstallaties en procesregelingen. Daarnaast voer ik root cause analyses uit op diverse problemen uit de fabriek. 

In deze werkzaamheden is het belangrijk om de problemen en projecten met een helikopterview te benaderen om alle aspecten van het productieproces mee te nemen in de analyse of het ontwerp. Een van de doelen van onze afdeling is het onderhouden van een succesvolle samenwerking met de afdelingen Productie, Kwaliteit, Maintenance en Engineering. Een van de projecten waar ik momenteel aan werk is het upgraden van een van onze productielijnen naar een verbeterd Hygienic Design. ’’   

In deze video neemt Jeppe je mee in zijn werk als procestechnoloog:

De video is geproduceerd in samenwerking met Fontys Hogescholen en Mons Records.