Ontmoet John, al 18 jaar storingsmonteur bij Kraft Heinz | Werken bij Kraft Heinz in Elst? Vacature operator en storingsmonteur!

"Geen dag is hetzelfde bij Heinz"

“Mijn naam is John en ik ben storingsmonteur bij Kraft Heinz. Tijdens mijn opleiding mts-besturingstechniek (18 jaar geleden) begon ik met vakantiewerk bij Kraft Heinz in Elst. De vernieuwing en de fijne sfeer houden mij al 18 jaar bij Kraft Heinz. Steeds weer wordt het machinepark vernieuwd en dat houdt het voor mij leuk en interessant. Op dit moment lopen er bijvoorbeeld projecten voor een nieuwe ketchuplijn en een mayonaisekeuken. Daar komen nieuwe technieken bij kijken waar we allemaal weer van gaan leren.

Kraft Heinz heeft mij tot een veelzijdige monteur opgeleid

Geen dag is hetzelfde bij Kraft Heinz. Ik ben veel in de fabriek te vinden en ik heb daardoor veel contact met de operators. Deze samenwerking met de operators is erg belangrijk. Door intensief met hen samen te werken en de informatie die zij geven, kom je er vaak vrij snel achter waar een storing is ontstaan. De fabriek in Elst is erg veelzijdig qua machinepark. Mijn expertise is elektrotechniek, maar in de afgelopen 18 jaar heb ik ook veel op het gebied van werktuigbouwkunde geleerd.

Het is prettig werken binnen de technische dienst. We zijn een hecht team en het is gezellig. Dat maakt dat Kraft Heinz een fijn bedrijf is om voor te werken.

Ik zou iemand aanraden om hier te komen werken, omdat je nooit weet wat de dag je gaat brengen. Zo sta je ‘s ochtends aan een vastgelopen ketting te sleutelen en ben je in de middag bezig met een probleem met een PLC-systeem of een bussysteem. Deze afwisseling maakt het werk als storingsmonteur bijzonder leuk!”