Wie wij zijn | Werken bij Kraft Heinz in Elst? Vacature operator en storingsmonteur!

Edwin, operator  bij Kraft Heinz

“Sinds september 2016 werk ik als operator bij Kraft Heinz in Elst. Ik wist hiervoor helemaal niet wat er allemaal bij komt kijken om een fles ketchup zo in de winkel te krijgen zoals we hem allemaal kennen. Ik werk als operator aan productielijn “TK 3” (tomatenketchuplijn 3) en zorg er samen met mijn collega’s voor dat er van maandag tot en met vrijdag dag en nacht Heinz ketchup wordt gemaakt."

Marc, junior storingsmonteur

"Bij Kraft Heinz leer je wat je op school nooit krijgt. Je krijgt enorm veel theorie op school, alleen in de praktijk werkt het toch nét even anders. Bepaalde machines kun je nu eenmaal niet theoretisch repareren. Daarvoor heb je praktijkervaring nodig en dat kan allemaal hier."

John, al 18 jaar storingsmonteur 

“Tijdens mijn opleiding mts-besturingstechniek begon ik als vakantiekracht bij Kraft Heinz te werken. Dat is inmiddels alweer een behoorlijke tijd geleden. De vernieuwing en de fijne sfeer houden mij al 18 jaar bij Kraft Heinz."

Jeppe, Procestechnoloog

"Als procestechnoloog houd ik me bezig met alles wat erbij komt kijken om grondstoffen efficiënt om te zetten in de gewenste producten. Het leuke van werken als procestechnoloog bij Kraft Heinz is dat je geen typische werkdag hebt, de ene dag doen we onderzoek naar procesoptimalisatie of zijn we een nieuwe installatie aan het ontwerpen. De andere dag doen we analyses voor bijvoorbeeld problemen uit de fabriek."