Samen  maken we 2 miljoen flessen ketchup per dag!

Met 13  productielijnen zorgen we er in Elst met z'n allen voor dat tientallen miljoenen mensen in 72 landen onze ketchup, pastasaus en andere producten kunnen nuttigen. Met 350 enthousiaste collega's werken we in Elst elke dag hard om zoveel mensen blij te kunnen maken. In Elst hebben we productielijnen die meer dan 600 flesjes ketchup per minuut produceren.   

Bij het maken van zoveel  producten komt natuurlijk veel meer kijken dan productie alleen, daarom  zijn onze collega's ook werkzaam in bijvoorbeeld logistiek, maintenance of kwaliteit. 

Op alle afdelingen zijn we trots op de producten die we maken. Dat flesje ketchup dat jij in de winkel koopt? Dat is Proudly Made in Elst!

Al regionale werkgever sinds 1901

In 1901 verhuisde Tamineau zijn productie van fruitsappen naar de locatie waar vandaag de dag onze fabriek nog steeds staat, omdat de regio van Elst beroemd was om zijn fruitteelt. 

In 1958  werd de fabriek overgenomen door H.J. Heinz en startte hij met de productie van Sandwhich Spread.  Een jaar later werd gestart met de productie van tomatenketchup. 

Door de jaren zijn hier veel andere sauzen en recepten aan toegevoegd, zo maken we in Elst naast Sandwich Spread en Ketchup ook BBQ-saus, Mayonaise en HP-saus. 

Elst vacatures

Voor de fabriek in Elst zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacatures hieronder of ga naar de vacaturepagina om te zien welke kansen we in Elst  te bieden hebben. 

Lorem ipsum dolor sit amet. Qui nobis laudantium In odit id enim iste non deserunt officia et aliquid commodi nam maxime perferendis! Sit dicta totam Quo...

Hoe het komt dat onze Heinz ketchup, mayonaise en sandwichspread zo lekker zijn? Onder andere door jou. Jij zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van...

Aangezien de fabriek uit meerdere productielijnen bestaat, maken we gebruik van zowel moderne als oudere machines. Daardoor zal er in jouw rol als Storingsmonteur...

Een kijkje in onze fabriek

Onze producten

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top