Kraft Heinz in Nederland

Ontdek mogelijkheden

In Nederland zijn we trots op onze vier locaties: het hoofdkantoor in Amsterdam, het R&D centrum in Nijmegen, en op de fabrieken in Utrecht en Elst. 

In Amsterdam zit het hoofdkantoor voor Kraft Heinz in Europa. In het R&D Centrum in Nijmegen worden nieuwe producten bedacht en getest.  Deze producten worden dan geproduceerd in fabrieken over de hele wereld, waaronder in Elst en Utrecht. 

In Utrecht maken we bijvoorbeeld de bekende hagelslag van De Ruijter en Venz. De fabriek in Elst is de grootste productielocatie van sauzen, zoals de iconische tomatenketchup van Heinz.

Wil je meer weten over vacatures in Amsterdam of Nijmegen?

Klik hier

Elst

In onze fabriek in Elst produceren we verschillende Heinz sauzen en spreads die de hele wereld over gaan.  Met 350  enthousiaste collega's zetten we ons elke dag in om kwaliteitsvolle producten te maken waar we veel consumenten blij mee maken.   Zo maken we per dag meer dan 2 miljoen flesjes van onze beroemde Tomatenketchup. 

Utrecht

In onze fabriek in Utrecht produceren we verschillende  producten voor de Nederlandse markt, zoals hagelslag van De Ruijter en Venz,  limonadesiroop van Karvan Cevitam  en Brinta ontbijtgranen.  In Utrecht werken we met 100 gezellige collega's elke dag hard om  consumenten te voorzien van hun favoriete product.

Wil jij aan het werk in Elst of Utrecht?

Lorem ipsum dolor sit amet. Qui nobis laudantium In odit id enim iste non deserunt officia et aliquid commodi nam maxime perferendis! Sit dicta totam Quo...

Hoe het komt dat onze Heinz ketchup, mayonaise en sandwichspread zo lekker zijn? Onder andere door jou. Jij zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van...

Aangezien de fabriek uit meerdere productielijnen bestaat, maken we gebruik van zowel moderne als oudere machines. Daardoor zal er in jouw rol als Storingsmonteur...

Op zoek naar een manufacturing traineeship?

Het Kraft Heinz Global Manufacturing Traineeship is een functioneel programma in onze fabrieken voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een boeiende leidinggevende carrière in de productieomgeving. Het programma geeft je de kans om verschillende gebieden in Operations en Supply Chain te verkennen. Je wordt een expert op dit gebied en na afloop van het jaar blijf je in het bedrijf in een fulltime functie in de fabriek in Elst!

In de video hiernaast krijg je alvast een indruk van het Global Manufacturing Traineeship bij Kraft Heinz.

Onze merken

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top