Samen traditie levend houden

In onze authentieke fabriek in Utrecht produceren we verschillende typische Nederlandse producten, zoals de geboortemuisjes, hagelslag en andere soorten broodbeleg van De Ruijter en Venz. Zo  dragen we er samen aan bij dat deze Nederlandse traditie in leven blijft.

In  Utrecht maken we daarnaast Brinta ontbijtgranen en worden ook  de siropen van Roosvicee en Karvan Cevitam gemaakt. We produceren er jaarlijks meer dan 18 miljoen flessen!

De fabriek in Utrecht bestaat uit 3 kleinere fabrieken. Eén voor Brinta, één voor de limonadesiropen van Karvan Cevitam en Roosvicee en één voor het broodbeleg van De Ruijter en Venz.  Samen omvatten deze fabrieken 8 productielijnen en 6 verpakkingslijnen. 

Terug in de tijd


In 1928 opende Zwaardemaker & Co. een fabriek in Utrecht, waar hij zijn vruchtensiropen ging produceren.   Een van de producten die toendertijd gemaakt werden was siroop van rozenbottels, vol met vitamine C. Hij noemde dit product Karvan Cevitam, wat afgeleid is van 'karavaan van vitamine C'. 

In 1990   fuseerde het bedrijf met Koninklijke De Ruijter en vanaf 2007 wordt er in Utrecht ook hagelslag en ander broodbeleg geproduceerd.  Rond 2000 werd de fabriek overgenomen door H.J. Heinz. De productie van Brinta is in 2013 naar Utrecht verhuisd. Vanaf 2019 is de fabriek weer volledig onderdeel van de Kraft Heinz familie. 

Utrecht vacatures

Voor de fabriek in Utrecht zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacatures hieronder of ga naar de vacaturepagina om te zien welke kansen we in Utrecht  te bieden hebben

Aangezien de fabriek uit meerdere productielijnen bestaat, maken we gebruik van zowel moderne als oudere machines. Daardoor zal er in jouw rol als Storingsmonteur...

Hoe het komt dat onze Heinz ketchup, mayonaise en sandwichspread zo lekker zijn? Onder andere door jou. Jij zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van...

Een kijkje in onze fabriek

Onze producten

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top